AEG T76488IH1 Warmtepompdroger 8 kg A+

349.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

T76488IH1 Nr. 10760

Merk

AEG

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A+

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

8 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

66

Glazen deur

Ja

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

De AEG Lavatherm 76488IH1 is een wasdroger met een ProTex trommel, deze trommel biedt de best mogelijke bescherming tegen slijtage. Ook is dit droogautomaat voorzien van een vernieuwde warmtepomptechnologie om perfecte resultaten te leveren en de machine 40% meer energie-efficiënt te maken in vergelijking met energie-efficiëntie klasse A.

  • 8 kg laadgewicht
  • A+ (A-40%) energielabel
  • Protex trommel
  • Woolmark Gold Certificering

AEG 76488IH1 – 8 KG VULGEWICHT

De AEG Lavatherm 76488 IH1 heeft een grote trommel met een royaal vulgewicht van 8 kg. Dankzij dit royale vulgewicht kun je niet alleen meer in de droger doen, maar zorgt de grote trommel ook beter voor je was. Je wast dus niet alleen efficiënter, maar tegelijkertijd komt je was ook beter uit deze droger. Deze wasdroger heeft dus een zeer grote capaciteit (8 kg) waardoor de kleding alle bewegingsruimte heeft.

WOOLMARK GOLD GECERTIFICEERDE PROTEX DROGER

Hoe groot ook de lading, en hoe delicaat ook de kleding, AEG 76488IH1 ProTex droogautomaat met Woolmark Gold-certificering zal elk kledingstuk op de zachtst mogelijke manier behandelen. De XXL Soft Drum met 3 meeneemribben zorgt voor een zachte behandeling, terwijl zijn intelligente OptiSense-systeem de cyclus aanpast aan het gewicht van de lading, zodat uw kleding nooit te lang wordt gedroogd.

ANTI-KREUK

Deze AEG Lavatherm 76488 IH1 heeft een extra lange antikreukfase na elk programma. Als je geen tijd hebt om het wasgoed meteen uit de droger te halen wanneer het programma is afgelopen, zorgt ANTI-KREUK PLUS ervoor dat het wasgoed niet gaat kreuken. Deze optie voegt 60 minuten extra toe aan de standaard 30 minuten anti-kreukfase aan het eind van het droogproces.

GEBRUIKSVRIENDELIJK DISPLAY

De AEG 76488IH1 beschikt over een handig digitaal LCD display waardoor je vanaf de start over het gehele droogproces wordt geïnformeerd. Zo weet je precies in welke fase van het droogproces het apparaat zich bevindt, wat de droogtegraad van het wasgoed is en op welk moment het droogautomaat klaar is. Met de functie startuitstel kun je door één druk op de knop het programma tot 20 uur uitstellen.

SILENT SYSTEM

Met deze Lavatherm 76488 IH1 droogtrommel van AEG droog je je kleding geruisloos dankzij het Silent-systeem. Dit betekent dat de droogcyclus speciaal is ontworpen om zo geruisloos mogelijk te werken.

40% MINDER ENERGIE DAN ENERGIEKLASSE A

Deze AEG Lavatherm 76488 IH1 is uitgerust met een geperfectioneerde warmtepomp-technologie voor extra energie-efficiëntie. Deze wasdroger is dan ook 40% meer energie-efficiënt in vergelijking met de limiet van energie-efficiënt klasse A.

Deze refurbished AEG warmtepompdroger is voorzien van een 8 kg trommel en een energieklasse A+. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie !

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *