Bosch wasmachine 8 kg A+++

289.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

WAS28473EX Nr. 9441

Merk

Bosch

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

Wit

Toerental

1400 rpm

Vulgewicht

8 kg

Geluidsniveau (centrifugeren)

72

Geluidsniveau (wassen)

49

Bedieningselementen

Toets en Draaiknop, TouchControl-knoppen

Met display

Ja

Displaytaal

Duits

Resttijd indicatie

Ja

Koolborstelloze motor

Ja

Indicatie overdosis

Ja

Schuimherkenning

Ja

Waterbeveiliging

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

1,03

Waterverbruik (Liters/jaar)

10500

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

Comfort en veiligheid

 • Nominale capaciteit: 8 kg
 • Energie-efficiëntieklasse: A +++
 • Energieverbruik van 174 kWh / jaar op basis van 220 standaard wascycli voor 60 ° C en 40 ° C katoenprogramma’s met volledige en gedeeltelijke belading en het verbruik van de gebruikswijzen met laag stroomverbruik. Het werkelijke energieverbruik is afhankelijk van hoe het apparaat wordt gebruikt.
 • Energieverbruik van het standaard katoenprogramma 60 ° C 0,81 kWh met volledige lading en 0,78 kWh met gedeeltelijke lading en 0,66 kWh in het standaard katoenprogramma 40 ° C met gedeeltelijke lading
 • gewogen stroomverbruik in de uit-modus / in de gelaten modus: 0,1 W / 1,49 W.
 • Waterverbruik van 8140 liter / jaar op basis van 220 standaard wasbeurten voor 60 ° C en 40 ° C katoenprogramma’s met volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik is afhankelijk van hoe het apparaat wordt gebruikt.
 • Spin-efficiëntieklasse: B
 • Hoogte Centrifugetoerental: 1400 tpm
  Restvocht: 55%
 • De standaard wasprogramma’s waarnaar de informatie op het etiket en in het gegevensblad verwijst, zijn Katoen 60 ° + EcoPerfect-toets en Katoen 40 ° + EcoPerfect-toets. Deze programma’s zijn geschikt voor het reinigen van normaal vervuild katoenen wasgoed en zijn het meest efficiënt in termen van gecombineerd energie- en waterverbruik. Met deze combinatie kan de werkelijke temperatuur afwijken van de opgegeven programmatemperatuur; wastijden worden verlengd ten gunste van een lager energieverbruik. Een waseffect A is altijd verzekerd.
 • Programmaduur van het standaard katoenprogramma 60 ° C 196 min met volledige lading en 186 min met gedeeltelijke lading en 176 min met gedeeltelijke lading in het standaard katoenprogramma 40 ° C
 • Geluidsniveau voor wassen in het standaard katoenprogramma op 60 ° C met volledige lading in dB (A) re 1 pW: 51
 • Geluidsniveau bij centrifugeren in het standaardprogramma katoen 60 ° C met volledige lading in dB (A) re 1 pW: 72

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Deze is te vinden op Google!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

 • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
 • Zorg dat het apparaat droog is;
 • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
 • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
 • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *