AEG half geïntegreerde vaatwasser D ( Nieuw B-keus )

449.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

FEE63800PM Nr. 8570

Merk

AEG

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Energielabel / verbruik

D

Kleur

RVS-look

Soort apparaat

Inbouw

Aantal programma's

5

Resttijd indicatie

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

235

Waterverbruik (Liters/jaar)

3360

Geluidsniveau (in dB)

44

Aantal couverts

12

Reiningsklasse

A

Met display

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Navulindicatie glansspoel

Ja

Navulindicatie zout

Ja

Hoogte (cm)

82-88 cm

Breedte (cm)

60 cm

Diepte (cm)

55 cm

Startuistel

Ja

 

AEG  Half geïntegreerde vaatwasser   

Inbouw vaatwasser met COMFORT LIFT, verbruikswaarden: 11 l, 0.832 kWh erin, energiebesparend programma 50°C, XXL interieur, beladingsdetectie SENSORLOGIC, watersensor, AutoOff, TimeSaver optie, ExtraHygiene optie, XtraDry optie, glasbeschermingssysteem, inverter motor, ProClean™ satelliet sproeiarm, aan beide zijden in hoogte verstelbaar ook bij beladen, bovenkorf: 2 opklapbare bordenhouders, 2 opvouwbare houders voor grote drinkglazen, 2 SoftSpikes, 6 SoftGrip, wijnglashouder, 4 opklapbare kopjes rekken, handvat met RVS, uitneembare besteklade met RVS handgreep, onderrek: ComfortLift® met 4 opklapbare Bordenhouders, handgreep met RVS

D

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *