AEG T6DB72GP Condensdroger 7 kg

299.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

T6DB72GP Nr. 10583

Merk

AEG

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

B

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Condensdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

7 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

65

Glazen deur

Nee

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

85

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

Krachtig maar muisstil

Deze vrijstaande consdensdroger heeft een krachtig vermogen van 2.800 watt en draait netjes 1.400 toeren per minuut. Dit apparaat maakt niet alleen jouw T-shirts en broeken goed droog, maar de warme lucht dringt ook diep door in dikkere stoffen zoals beddengoed. Met een trommelinhoud van 104 liter en een vulgewicht van 7 kilogram is de AEG 6000-serie T6DB72GP zeer geschikt voor stellen of eenpersoonshuishoudens met een grote garderobe. De droger heeft bovendien een extra stil geluidsniveau van maar 65 dB. Zo merk je het bijna niet als hij aan staat.

AEG T6DB72GP ProSense

Gepersonaliseerde wasbeurten

De AEG 6000-serie T6DB72GP beschikt over 10 verschillende droogprogramma’s, waaronder Eco, Wol/handwas, Sport en Dekbed. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat jouw favoriete spijkerbroek krimpt en weet je zeker dat de speciale vulling van jouw beddengoed zijn volume behoudt. De droger is verder voorzien van een antikreukfunctie, waardoor je kleding gladder uit de machine komt en je minder hoeft te strijken. Ook bepaal je dankzij de instelbare starttijd zelf wanneer de droger zijn programma begint. Op deze manier plan je de was rondom jouw planning en niet andersom.

AEG T6DB72GP ProSense

Een tijdloos ontwerp

De voorlader heeft een klassiek, wit design en is uitgevoerd met zwarte en grijze details. De condensdroger is verder voorzien van een display met tiptoetsen, een draaiknop en druktoetsen. Zo zet je het apparaat met een tik op de druktoets aan, kies je het programma met de draaiknop en personaliseer je de wasbeurt via de tiptoetsen. De AEG 6000-serie T6DB72GP beschikt ook over een veranderlijke deur en verstelbare poten, zodat het apparaat extra goed in de wasruimte bij jou huis past.

AEG T6DB72GP ProSense

Zorgvuldige bescherming en efficiëntie

Naast een breed scala aan programma’s en extra functies is deze droger met de intelligente ProSense-technologie uitgerust. Deze software detecteert de lading van de trommel en past de temperatuur en droogtijd hier automatisch op aan. Jouw kostbare kledingstukken worden dus zorgvuldig beschermd, omdat ze nooit te lang drogen. Daarnaast bespaar je met deze efficiënte technologie ook nog eens tijd en energie. De AEG 6000-serie T6DB72GP is verder voorzien van een roestvrijstalen ProTex-trommel. Dit slimme design zorgt ervoor dat jouw kleding genoeg ruimte heeft en dat de luchtstroom in de trommel optimaal is.

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *