AEG warmtepompdroger 8 kg A++

289.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

T76785NIH

Merk

AEG

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

8 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

66

Glazen deur

Ja

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

85

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

Productbeschrijving

Bekijk de nieuwste opvolger van deze AEG droger; AEG T8DB84KP.

De AEG T76785NIH Warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8 kg en valt in de energieklasse A++. Met deze droger kun je kleding die je gewassen hebt veilig drogen. Het AbsoluteCare®-systeem zorgt ervoor dat iedere stof de juiste trommelbeweging en droogtemperatuur krijgt. Zo voorkom je krimp* en blijft je kleding en ander wasgoed langer mooi. Doormiddel van startuitstel bepaal je zelf wanneer het wasgoed gedroogd moet worden. Door het ÖKOFlow systeem zit er maar één filter in de wasdroger die gemakkelijk verwijderd en schoongemaakt kan worden. De speciale kleding beschermende ProTex-trommel draait in beide richtingen waardoor je een gelijkmatiger droogresultaat krijgt en grote stukken wasgoed minder snel in elkaar draaien en kleding minder kreukt.* In vergelijking met het plat drogen van wol

Voordelen AEG T76785NIH

AbsoluteCare, de trommelbewegingen worden aangepast op het type stof, zo kun je al je was veilig drogen
ProTex-trommel, speciaal ontworpen trommel voor optimale bescherming van je kleding
Energielabel A++, vergeleken met condensdrogers zijn warmtepompdrogers erg energiezuinig

Kenmerken AEG T76785NIH Warmtepompdroger

Juiste programma voor iedere stof
Drogen zonder krimp, dat kan met deze warmtepomp doger. Je zachtste wollen trui, je dure overhemd, durf te drogen! Deze droger beschikt namelijk over het AbsoluteCare®-systeem. Voor elke stof wordt de juiste trommelbeweging en droogtemperatuur ingesteld om zo te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden. Dankzij het innovatieve AbsoluteCare®-systeem voorkom je krimp*.
* In vergelijking met het plat drogen van wol

Bespaar tijd en energie
Deze AEG Warmtepompdroger beschikt over de OptiSense. Intelligente vochtigheid sensoren worden de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Zo wordt ervoor gezorgd dat je droogprogramma niet langer duurt dan nodig is en er niet overmatig wordt gedroogd. Dit bespaart tijd en energie.

Makkelijk te onderhouden
Alleen droogautomaten van AEG beschikken over het ÖKOFlow-filtersysteem. Een efficiënt filter dat gemakkelijk verwijderd en schoongemaakt kan worden. Andere wasdrogers hebben meerdere filters. Als je deze niet allemaal regelmatig reinigt neemt het energieverbruik van je droger toe. De AEG droger droogt je wasgoed met slechts één filter dat je in een handomdraai reinigt. Verder heeft deze wasdroger een indicator voor het waterniveau van de condensbak. De indicator geeft aan hoe vol de condensbak is zodat je weet wanneer je hem moet legen.

Anti Kreuk
Deze warmtepompdroger beschikt over een extra lange antikreukfase na elk programma. Als je het wasgoed niet meteen uit de droger kunt halen wanneer het programma is afgelopen, zorgt de extra lange antikreukfase ervoor dat het wasgoed niet gaat kreuken. Deze optie voegt 60 minuten extra toe aan de standaard 30 minuten anti-kreukfase aan het eind van het droogproces.

Kleding beschermende trommel
De geavanceerde ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De ProTex-trommel draait in beide richtingen en zorgt voor de meest efficiënte luchtstroom. Dit voorkomt dat kleding in de knoop raakt en erg kreukt. Zo worden kledingstukken gelijkmatig gedroogd en kreuken ze minder.

Startuitstel, jij kiest het beste moment om te drogen
Met de functie ‘Startuitstel’ kun je drogen wanneer het jou uitkomt. Je stelt de starttijd zelf in zodat het droogprogramma begint wanneer jij dat wilt.

Handig display, zien hoe lang je programma nog duurt
Op het display van deze wasdroger zie je duidelijk wanneer je droogprogramma van start gaat (door startuitstel te gebruiken) en wanneer je droogprogramma naar verwachting klaar is. Handig wanneer je hier rekening mee wilt houden.

Stil
Met deze droogautomaat kunt je bijna volledig geruisloos drogen. Het Silent System Plus zorgt voor een minimum aan lawaai. Wanneer je de Extra Silent-cyclus instelt, bijvoorbeeld voor ’s nachts, dan is het geluid slechts 62 db.

Deze refurbished AEG warmtepompdroger is voorzien van een 8 kg trommel en een energieklasse A++. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie !

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *