AEG warmtepompdroger 8 kg A+

279.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

T76489AH

Merk

AEG

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A+

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

8 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

62

Glazen deur

Ja

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

Zelfs wol wordt met zorg beschermdDe Sensidry Plus warmtepomptechnologie droogt zelfs wollen kledingstukken zonder ongelukken. De droogcondities zijn zelfs zo zachtaardig, dat de cyclus is bekroond met het zilveren wolmerkcertificaat.De beste manier om elk kledingstuk in uw lading perfect en met zorg te drogenMet de Protex-droger droogt u zelfs de meest delicate ladingen met gelijkmatige resultaten. En omdat de droger zo zachtaardig is, blijft alles er langdurig als nieuw uitzien.50% meer energie-efficiënt in vergelijking met de A-klasselimietDeze droogtrommel gebruikt een radicaal vernieuwende warmtepomptechnologie om perfecte resultaten te leveren en het toestel 50% meer energie-efficiënt te maken in vergelijking met de limiet van energie-efficiëntie klasse A.Een stille, bijna geruisloze manier om uw kleding te drogenMet deze droogtrommel droogt u uw kleding geruisloos, dankzij het Silent-systeem. De droogcyclus is speciaal ontwikkeld om geluid te elimineren.Droog halve en kleine ladingen zonder energie te verspillenDeze droger past de cycluslengte precies op de lading aan, zodat u perfecte resultaten bereikt, met een minimum aan energie, zelfs als de trommel van 8 kg niet helemaal vol is.U kiest zelf hoe droog uw kleding wordtMet deze droger kiest u zelf hoe droog uw lading wordt. Extra droog voor lakens waarmee u meteen uw bed opmaakt of enigszins vochtig als u meteen uw strijkgoed gaat doen.

Deze refurbished AEG warmtepompdroger is voorzien van een 8 kg trommel en een energieklasse A. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie !

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *