AEG warmtepompdroger 8 kg A++

289.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

T86589IH Nr. 6717

Merk

AEG

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

8 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

62

Glazen deur

Ja

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

85

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

Productbeschrijving

ProTex Plus: de zachtste manier van drogenMet de ProTex-droogautomaat droogt u zelfs de meest delicate ladingen met gelijkmatige resultaten. En zijn Woolmark Gold-certificering maakt hem uniek.Minder heet, voor bescherming van uw kledingDeze droogautomaat met warmtepomptechnologie zorgt ervoor dat uw kleding op een lagere temperatuur wordt gedroogd, waardoor zelfs de meest gevoelige stoffen, zoals wol en zijde, op een krimpvrije manier worden gedroogd.A++ energy class: up to 58% less energy than B classThis Tumble Dryer has A++ energy class – that means it’s up to 58% more efficient than standard B-class Tumble Dryers, comparing the classes.OptiSense: altijd minimaal verbruikDe intelligente vochtigheidsensoren van het OptiSense-systeem zorgen voor het laagste energieverbruik, ongeacht de lading.Betrouwbare uitstekende prestaties – inverter-motorBetrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties – met minimaal geluid – dankzij de inverter-motor.De stilste en meest geruisloze manier om uw kleding te drogenMet deze droogautomaat kunt u uw kleding bijna volledig geruisloos drogen. Het Silent System Plus zorgt voor een minimum aan lawaai – een enorm lage 62 dB met de Extra Silent-cyclus..

Deze refurbished AEG warmtepompdroger is voorzien van een 8 kg trommel en een energieklasse A++. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie !

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *