AEG wasmachine 8 kg A+++

249.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

L75675FL-Nr. 8374

Merk

AEG

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

Wit

Toerental

1600 rpm

Vulgewicht

8 kg

Geluidsniveau (centrifugeren)

73

Geluidsniveau (wassen)

49

Bedieningselementen

Toets en Draaiknop, TouchControl-knoppen

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Resttijd indicatie

Ja

Koolborstelloze motor

Ja

Indicatie overdosis

Ja

Schuimherkenning

Ja

Waterbeveiliging

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

1,03

Waterverbruik (Liters/jaar)

10500

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

OptiSense

Elke seconde dat wasgoed onnodig gewassen wordt, is er één te veel. Daarom bedacht AEG OptiSense: een slim systeem dat zelf bepaalt hoeveel wasgoed er in de trommel zit en het watervolume en wasprogramma daar automatisch op aanpast. OptiSense wast uw kleding veilig schoon en bespaart water en energie.

Energieklasse A+++ -10%

Energieklasse A+++ -10%: 10% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt, A+++ klasse*. *in vergelijking met de limiet van energieklasse A+++ (EEI 46), berekend volgens EU-richtlijn 1061/2010

SuperEco 15 °C programma

Door de energiebesparende en prestatieverhogende eigenschappen van de machines te combineren met de steeds beter wordende wasmiddelen wast het Super-Ecoprogramma op 15 °C even schoon als andere machines op 40 °C.

Bescherming van de vezels en kleur

De wastijd wordt automatisch afgestemd op uw wasgoed waardoor uw kleding nooit te lang wordt gewassen.

Bedieningsgemak middels geavanceerd intelligent display

De machine moet in dienst van de gebruiker staan; niet andersom. Het geavanceerde LCD-display helpt u bij het kiezen van de gewenste instellingen en geeft informatie over de voortgang van het programma en de status van de machine.

Betrouwbare uitstekende prestaties – inverter-motor

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties – met minimaal geluid – dankzij de inverter-motor

Verfris zelfs de meest delicate kledingstukken

Wanneer een kledingstuk slechts hoeft te worden opgefrist, en geen volledige wasbeurt vereist, dan zijn deze speciale stoomprogramma’s exact wat u zoekt.

Protex trommel

Grote afvoergaten in een wastrommel kunnen textiel onnodig belasten. De Protex trommel van AEG heeft kleinere gaten met een gestroomlijnd profiel. Dit zorgt op twee manieren voor de bescherming van uw was. De kleinere gaten zorgen ervoor dat de vezels minimaal belast worden tijdens het wassen. Daarnaast leidt het profiel het water beter door de trommel waardoor een kortere wastijd mogelijk is.

Zo stil, dat u hem nauwelijks hoort

Met baanbrekende geluidsonderdrukkende technologie, inclusief een inverter-motor, werkt de Silent System Plus wasmachine buitengewoon stil.

Silent System

AEG beschermt niet alleen uw was maar ook uw (nacht)rust met het Silent System. Met innovatieve technologieën, waaronder unieke geluidsdempers, inverter motor en speciale isolatie, werken wasautomaten met het Silent System fluisterstil.

Carboran kuip

Door de kuip in de wasmachines van het hoogwaardige carboran te vervaardigen, maakt AEG haar wasmachines stiller, zuiniger en lichter dan machines met een stalen constructie. Bovendien roest carboran niet waardoor de wasmachine nóg langer meegaat.

ProTex: de zachte manier van wassen

De ProTex wasautomaat wast zo zacht dat hij zelfs de meest delicate stoffen veilig kan wassen, zodat uw kleding er langer als nieuw uitziet.

 

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Deze is te vinden op Google!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *