Bosch warmtepompdroger 8 kg A+++

399.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

WTW845W0 Nr. 9199

Merk

Bosch

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Duits

Vulgewicht

9 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

64

Glazen deur

Nee

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

84

Diepte (cm)

63

Startuistel

Ja

BOSCHDe warmtepompdroger 8 kg A+++ met SelfCleaning Condensor™: de enige droger die zijn energielabel van A+++ behoudt gedurende zijn levensduur door het schoonhouden van de condensor.

De warmtepompdroger Bosch WTW845W0 heeft energielabel A+++ met een jaarlijks energieverbruik van 176 kWh. Hij heeft een maximale droogcapaciteit van 8 KG en een geluidsniveau van 62 dB.

Herkent automatisch wanneer de optimale drooggraad is bereikt
Vul je wasdroger of was-droogcombinatie eenvoudig met maximaal tien kilogram wasgoed en AutoDry brengt je was strijkvochtig, kastdroog of extra droog… precies zoals jij dat wilt. Slimme sensoren meten continu de temperatuur en luchtvochtigheid om je wasgoed te beschermen tegen oververhitting en uitdroging. Een zorg minder.

Gemakkelijk te gebruiken dankzij de intuïtieve gebruikersinterface
Duidelijk en makkelijk in gebruik. Een intuïtieve gebruikersinterface en een LC-display zorgen voor een duidelijk overzicht en eenvoudige bediening.

Weefselvriendelijk drogen
Het SensitiveDrying System leidt de warme lucht heel zacht van alle kanten in de trommel en droogt je wasgoed bijzonder voorzichtig. Bovendien houden de zachte, gebogen peddels van de trommel je wasgoed in beweging, zodat het geen kans krijgt op kreuken. Voorzichtig gedroogd, perfect zacht en kreukvrij wasgoed. Je kunt je strijkijzer af en toe een pauze gunnen.

Kinderslot
Minder zorgen, minder stress. Het elektronische kinderslot garandeert je een zorgeloos dagelijks gezinsleven. Het onbedoeld aanpassen van de programma’s of het uitschakelen van het apparaat door nieuwsgierige kinderhanden wordt voorkomen. De elektronica kan gemakkelijk met een druk op de knop worden geblokkeerd en ontgrendeld.

Start vertraging
Aangepast voor jou. Met de optie Startuitstel kun je de wasmachine zo instellen dat deze zijn programma start wanneer het je het beste uitkomt, waardoor je tijd en energie bespaart.

Weergave met resterende tijd
Perfecte timing. Een ‘resterende tijd’-display biedt je een intuïtieve en snelle manier om te weten hoe lang het duurt voordat je wasbeurt is voltooid.

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *