Bosch warmtepompdroger 9 kg A+++

399.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

WTW34562NL Nr. 9544

Merk

Bosch

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

9 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

65

Glazen deur

Ja

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

84

Diepte (cm)

63

Startuistel

Ja

BOSCHSerie 8 warmtepompdroger 9 Kg

 

Prestaties en verbruik:Capaciteit: 1 – 9 kgDrogertype: Condensdroger met warmtepomptechnologieEnergie efficiëntieklasse: A+++ op een schaal van A+++ tot DEnergieverbruik 176,0 kWh per jaar, bij 160 droogcycli van het standaard katoenprogramma bij volle en halve belading. Het energieverbruik per droogbeurt is afhankelijk van het gebruik van het apparaat.Energieverbruik van het standaard katoenprogramma bij volle belading 1.46 kWh en bij halve belading 0.82 kWhStroomverbruik in de uitgeschakelde stand 0.1 W en in niet-uitgeschakelde stand 0.1 WDuur standby modus: 30 minDe standaard droogprogramma’s, waarop de informatie op het energielabel is gebaseerd, is katoen kastdroog bij volle en halve belading. Dit programma is geschikt om normale natte katoenen was te drogen en is het meest efficiente programma betreffende energieverbruik.Gewogen duur van het standaard programma bij volle en gedeeltelijke belading: 117 minProgrammaduur van het standaard katoenprogramma op volle belading 148 min en bij gedeeltelijke belading 94 minCondensatie ratio: BGemiddelde condensatie ratio bij het standaard katoenprogramma bij volle belading 87 % en bij gedeeltelijke belading 89 %Gewogen condensatie ratio voor het standaard katoenprogramma bij volle en gedeeltelijke belading: 88 %Geluidsniveau: 62 dB (A) re 1 pWProgramma’s:Speciale programma’s: Mix, Handdoeken, Dekbed, Tijdprogramma warm, Tijdprogramma koud, Katoen, Kreukherstellend, AllergiePlus, Sport, Dons, SuperKort 40 min, Overhemden, Fijne was, Wol finishOpties:Anti-kreukfase 120 min na programma-eindeTouchControl toetsen incl. LED indicatie: voorzichtig drogen, signaal, Start/Pauze, Droogtegraad, Aan/uit-knop, Fijninstelling droogresultaat, Kinderslot 3 sec., “Antikreuk 60min”, “Antikreuk 120min”, 24 u eindtijduitstelComfort / Zekerheid:Zelfreinigende condensor: behoudt van energieklasse gedurende de levensduur (A+++).EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologieDUO-Tronic: continue vochtmetingProgrammaknop met geïntegreerde aan/uit-toetsGroot en overzichtelijk LED-Display voor resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, programmastatus en extra functies.Grote roestvijstalen trommel Sensitive trommelbinnenwand, wasgoedmeenemers met Soft-designAntiVibration Design: meer stabiliteit en stilteTrommelverlichting: ideaal in een donkere omgevingKinderbeveiliging op de deurSignaal bij einde van het programmazilver-donkergrijsSoepel deurslot voor het eenvoudig openen en sluiten van de deurRechtsdraaiende deurTechnische Specificaties:Afmetingen (hxbxd): 84.2 cm x 59.8 cm x 59.9 cmOnderbouwbaar onder 85cm nishoogteWarmtepomptechnologie met milieuvriendelijk koelmiddel R290

Deze refurbished Bosch warmtepompdroger is voorzien van een 9 kg trommel en een energieklasse A+++. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met garantie!

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *