Bosch WAT28640NL Wasmachine I-DOS 8 kg A+++

369.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

WAT28690NL Nr. 8353

Merk

Bosch

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

Wit

Toerental

1400 rpm

Vulgewicht

8 kg

Geluidsniveau (centrifugeren)

72

Geluidsniveau (wassen)

48

Bedieningselementen

Toets en Draaiknop, TouchControl-knoppen

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Resttijd indicatie

Ja

Koolborstelloze motor

Ja

Indicatie overdosis

Ja

Schuimherkenning

Ja

Waterbeveiliging

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

189

Waterverbruik (Liters/jaar)

11300

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

 Titan Edition / EcoSilence Drive wasmachine met EcoSilence Drive ™: voor een stille en duurzame werking waarop je kunt vertrouwen.

Aantal toeren: 1400 rpm
Vulgewicht: 8 kg
Koolborstelloze motor: Ja
Volume centrifugeren: 72 dB
Automatisch doseren: Ja

Wasmiddel doseren? Niet meer nodig!

De Bosch WAT28690NL wasmachine maakt het puur op gevoel doseren van wasmiddel of wasverzachter verleden tijd. Slimme sensoren van het i-Dos-doseersysteem wegen en scannen hoe vuil het wasgoed is en passen de dosering hierop aan. Zo kan je nooit meer teveel of te weinig wasmiddel of wasverzachter doseren. Het doseerbakje hoeft maar eens in de zoveel tijd gevuld te worden en de machine neemt het doseerwerk lange tijd uit handen.

 

Sensoren meten de hoeveelheid wasgoed

De wasmachine heeft een grote VarioTrommel met een vulgewicht van 8 kg. De speciale trommelstructuur gaat extra zacht met je kostbare kledingstukken om. Mocht je minder dan 8 kg wasgoed willen wassen dan is dat geen enkel probleem. De wasmachine beschikt namelijk over de ActiveWater-technologie. Hierbij wordt het gewicht van het wasgoed via verschillende sensoren gemeten en wordt het waterverbruik en de tijdsduur hierop aangepast. Dit bespaart water en is terug te zien in de portemonnee.

SpeedPerfect of EcoPerfect?

Gekozen kan worden uit 14 verschillende wasprogramma’s waaronder een allergie- en sportprogramma. Andere voorkeuren zoals temperatuur-, toerental- en eindtijdkeuze kunnen worden ingesteld via het DirectSelect-display met verlichte programmaknoppen. De Bosch WAT28640NL beschikt over een SpeedPerfect en EcoPerfect-functie. Maak gebruik van de SpeedPerfect-functie wanneer je snel en schone was nodig hebt. Gaat de voorkeur uit naar energiezuinig wassen dan kan er beter gekozen worden voor de EcoPerfect-functie.

 

Deze refurbished Bosch wasmachine is voorzien van een  8 kg trommel en een energieklasse A+++. Een refurbished, tweedehands wasmachine is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *