Etna gasfornuis ( Nieuw B keus )

369.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Merk

Etna

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Conditie

Nieuw B-keus

Kleur

Zilver

Digitaal display

Ja

Energiesoort kookplaat

Gas

Energiesoort oven

Elektrisch

Grilfunctie

Ja

Hete lucht functie

Ja

Aantal kookzones

4

Aantal ovens

1

Ovenruimte ( liter )

74

Standaardaansluiting

220 volt

Timer

Ja

Type bediening

Knop

 

ETNA FGV460RVS Nieuw B keus – lichte krasje of deukje 2 jaar Fabrieksgarantie

 

Soort kookplaat: Gas
Aantal kookzones: 4
Breedte: 60 cm
Bruikbaar volume bakovens: 65 l

De Etna FGV460RVS is een gebruiksvriendelijk gasfornuis waarmee je niet alleen dagelijkse maaltijden, maar ook uitgebreide diners kunt bereiden. Dit gasfornuis is voorzien van 4 kookzones, waarvan één wokbrander.

Ovengerechten bereiden

Dit Etna-gasfornuis is uitgerust met een oven met 74 liter inhoud. In deze oven heb je genoeg ruimte voor het bereiden van heerlijke gerechten. De oven bedien je met de twee draaiknoppen aan de linkerkant. Je kunt deze oven instellen op een baktemperatuur tussen 50˚C en 275˚C. De oven is uitgerust met 4 bakprogramma’s, waaronder boven- en onderwarmte, bovenwarmte, onderwarmte en bovenwarmte + ventilator.

Gemak en zuinigheid

Het Etna FGV460RVS-gasfornuis bevat een handig opbergvak waar je bijvoorbeeld bakvormen enzovoort in kunt bewaren. Dit fornuis is uitgerust met energielabel A.

Dit zit in de verpakking:
Fornuis, grillrooster, bakplaat, aansluitsnoer en een gebruikershandleiding.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *