Miele half geïntegreerde vaatwasser A+

229.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

Miele

Merk

Miele

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A+

Kleur

RVS-look

Soort apparaat

Inbouw

Resttijd indicatie

Ja

Beladingssensor

Ja

Navulindicatie

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Reiningsklasse

A

Met display

Ja

Aantal couverts

14

Energieverbruik (kWh/jaar)

299

Waterverbruik (Liters/jaar)

13

Geluidsniveau (in dB)

48

Hoogte (cm)

81.5-87.5 cm

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

57

Startuistel

Ja

 

MIELEhalf geïntegreerde vaatwasser Turbo

 

Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een superzuinige vaatwasser? Dan is de Miele echt iets voor jou. Deze vaatwasser behoort tot energieklasse A+ en is maar liefst 20% zuiniger dan energieklasse A. Je kunt ook 14 couverts in één keer kwijt. Dit betekent dat je de machine minder vaak hoeft te laten draaien. Je kunt door de functie uitgestelde start de vaatwasser ook laten werken op het moment dat het jou het beste uit komt.

Energielabel A-A-A

Afwasautomaten worden gecontroleerd op energieverbruik, reinigings- en droogresultaten en op grond daarvan in bepaalde klassen ingedeeld. De Miele haalt op alle fronten een ‘A’. Zo ga je verantwoord met het milieu om.

 

Perfect GlassCare

Zacht is niet altijd zacht, zoals bij water. Zacht water is water met een lage waterhardheid. Dit water heeft wel goede reinigingsresultaten, maar is agressief voor glazen. Daarom heeft Miele Perfect GlassCare ontwikkeld. Met deze gepatenteerde methode krijgt het water een optimale waterhardheid en worden je glazen in de afwasautomaat behoedzaam gereinigd. Zo heb je er langer plezier van

 

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Handleiding kan via Google gevonden worden.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *