Miele inbouw vaatwasser A+

249.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

G 1272 VI

Merk

Miele

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A+

Kleur

RVS-look

Soort apparaat

Inbouw

Resttijd indicatie

Ja

Beladingssensor

Ja

Navulindicatie

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Reiningsklasse

A

Met display

Ja

Aantal couverts

12

Energieverbruik (kWh/jaar)

299

Waterverbruik (Liters/jaar)

3640

Geluidsniveau (in dB)

46

Hoogte (cm)

80,5-87,00 cm

Breedte (cm)

60 cm

Diepte (cm)

57 cm

Startuistel

Ja

 

MIELEInbouw vaatwasser  G 1272 VI

 

Productbeschrijving

– EnergieSpaar: 13l water, 1.02kWh stroom. – Jaarlijks verbruik: 3.640l water, 299kWh stroom. – Energie-efficiëntieklasse A+. – ThermoSpaar. – 46dB (A) re1pW. – ComfortClose. – Intuïtieve keuze van de programma’s.Afwasprogramma’sAutomatic 55-65°C, Intensief 75°C, EnergieSpaar, Voorspoelen,Snel 40°C, Licht vervuild 50°C.DrogenIntern Turbothermic droogproces.Korven– Besteklade. – EasyComfort onder- en bovenrek. – 12 standaardcouverts.Techniek en kwaliteit– EcoSensor Plus. – Warmtepomp. – Getest voor een levensduur van 20jaar.Beveiliging– Waterproof-System. – Verklikkerlichtjes(LED): – zout en spoelmiddel, water toevoer en afvoer. – Akoestische aanduiding “in werking”.

 

Deze refurbished Miele vaatwasser is voorzien van een energieklasse A+. Een refurbished, tweedehands vaatwasser is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie!

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Handleiding kan via Google gevonden worden.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *