Miele luchtcondenser 7 kg

239.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

Miele

Merk

Miele

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

C

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Luchtafvoerdroger

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

7 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

64

Glazen deur

Nee

Breedte (cm)

59

Hoogte (cm)

85

Diepte (cm)

59

Startuistel

Ja

Miele luchtcondenser 7 kg

De fraaie T9166Miele  luchtafvoer wasdroger met duidelijk LCD display beschikt uitgebreide opties en mogelijkheden. Zo heeft deze T9166 een vulcapaciteit van 7 kg en met zijn Softcare trommel zacht voor uw was. De machine heeft een energielabel C.

  • Luchtafvoer droger met Softcare techniek
  • LCD Display met programmaverloop
  • 7 kg Vulgewicht

PERFECTDRY SYSTEEM:

Het gepatenteerde PerfectDry systeem in deze T9166Miele  meet voortdurend de hoeveelheid restvocht in uw was. Dit garandeert een zeer nauwkeurige droging, ook als de waterkwaliteit wisselt. De samenstelling van het water is van invloed op de elektrische geleidbaarheid ervan. En de geleidbaarheid is van groot belang voor vochtgestuurd drogen. Het PerfectDry systeem herkent de geleidbaarheid van het water en past het droogproces daarop aan. Op deze manier voorkomt het systeem dat uw was te droog wordt of juist te vochtig uit de automaat komt. De gewenste droogtegraad wordt exact bereikt.

TROMMELVERLICHTING & PLUIZENFILTER

Deze T9166Miele  wasdroger is uitgerust met trommel verlichting. Dankzij de verlichting wordt de Miele SoftCare trommel zo perfect verlicht, dat u geen stuk wasgoed meer over het hoofd ziet wanneer u het textiel uit de trommel haalt. De twee filters in de deur van deze T9166 zorgen voor een feilloze werking en een lange levensduur van de automaat. De filters zijn gemakkelijk toegankelijk en eenvoudig schoon te maken. In vergelijking met andere drogers hoeft het filter van deze Miele minder vaak schoongemaakt te worden. Middels een controle lampje op het toestel wordt u op de hoogte gehouden wanneer het filter of afvoer dient te worden gereinigd.

GEPATENTEERD SOFTCARE-SYSTEM

Deze Miele luchtafvoer droogautomaat is voorzien van de gepatenteerde SoftCare trommel. De honingraatstructuur van de trommel van de T9166 is naar buiten toe gewelfd. Daardoor ontstaat in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt. Deze manier van drogen levert voor u een optimale bescherming van het wasgoed op. Daarnaast ontstaan er minder kreukels in het wasgoed, zodat deze gemakkelijker te strijken is.

SOFTCARE TROMMEL MET MEENEEMEFFECT

In vergelijking met een traditionele trommel wordt het wasgoed door de naar buiten toe gewelfde honingraatstructuur verder naar boven toe meegenomen. Dit heeft een langere zwevende fase door de warme luchtstroom tot gevolg en een verbeterde uitwisseling van lucht en vocht. Het wasgoed wordt gelijkmatiger gedroogd en de mechanische belasting is geringer. Ook zorgt dit voor een efficientere droging van uw wasgoe.

Deze refurbished Miele luchtcondenser is voorzien van een  7 kg trommel en een energieklasse C. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie!

 

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *