Miele Onderbouw vaatwasser A

229.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

G1023 SCU

Merk

Miele

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A

Kleur

RVS-look

Soort apparaat

Onderbouw

Resttijd indicatie

Ja

Beladingssensor

Ja

Navulindicatie

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Reiningsklasse

A

Met display

Nee

Aantal couverts

12

Energieverbruik (kWh/jaar)

299

Waterverbruik (Liters/jaar)

13

Geluidsniveau (in dB)

46

Hoogte (cm)

81-87 cm

Breedte (cm)

60 cm

Diepte (cm)

60 cm

Startuistel

Nee

 

MIELEOnderbouw vaatwasser  G1023 SCU

 

Productbeschrijving

Maximale energie-efficiëntie en uitstekende resultaten. Miele streeft altijd naar een optimaal resultaat. Alle Miele-afwasautomaten zorgen voor schitterend schoon serviesgoed en voor schitterende verbruikswaarden. Ze behoren in alle categorieën tot de beste efficiëntieklasse: • Energie-efficiëntie: A • Reinigende werking: A • Drogende werking: A

Een aantal Miele-afwasautomaten verbruikt zelfs nog minder energie: slechts 0,95 kWh. Daarmee zijn ze 10% zuiniger dan energieefficiëntieklasse A. Grote hoeveelheden vaatwerk wast u het voordeligst af met een Miele-afwasautomaat. Want bij het afwassen met de hand bent u aan energie en water ongeveer het dubbele kwijt. Datzelfde geldt als u nu een apparaat gebruikt dat 15 jaar of ouder is. Met een nieuwe Miele-afwasautomaat bespaart u tegenwoordig meer dan de helft aan water en een derde aan energie – waarbij de afwasresultaten toch optimaal zijn. Ook is het zo dat het vaatwerk wordt ontzien, zodat u er langer plezier van hebt.

Het laagste waterverbruik door de wisselspoeltechniek. Door de wisselspoeltechniek wordt het waterverbruik verlaagd tot 10 liter (EnergieSpaar) resp. 7 liter (Automatic) – en dat bij optimale reinigingsresultaten.

En het kan nóg zuiniger. Bij EnergieSpaar worden de etensresten langer ingeweekt op een lagere temperatuur. Dat betekent een energieverbruik van slechts 0,95 kWh. In combinatie met ThermoSpaar is dat zelfs nog maar 0,60 kWh.

 

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Handleiding kan via Google gevonden worden.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *