Miele T 7744 C Condensdroger 6 kg

299.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

T 7744 C Nr. 10291

Merk

Miele

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

B

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Condensdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

6 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

64

Glazen deur

Nee

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

60

Startuistel

Ja

Miele 6 kg condensdroger

 

Omschrijving

Bij een groot huishouden hoort vaak ook een grote hoeveelheid was. In zo’n geval komt een {mainmodelname} goed van pas. Zeker wanneer hij zo gebruiksvriendelijk is als de Miele T 7744 C. Met zijn grote trommelopening en de verlichting binnenin is hij eenvoudig en snel te vullen en legen. Daarnaast bepaal je met de staruitstel-functie zelf wanneer hij begint met het programma. Bijvoorbeeld ‘s nachts tijdens de voordelige daluren. Het is geen probleem om de Miele T 7744 C ‘s nachts te laten draaien. Doordat hij een goede geluidsisolatie heeft werkt hij erg stil en slaapt iedereen in huis rustig door. En wanneer je het niet prettig vindt om het condenswaterbakje te legen na ieder programma, sluit je de Miele T 7744 C aan op de afvoer.

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *