Miele W3371 Wasmachine 7 kg A++

349.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

W3371 Nr. 10252

Merk

Miele

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Toerental

1400 rpm

Vulgewicht

7 kg

Bedieningselementen

Toets en Draaiknop

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Resttijd indicatie

Ja

Koolborstelloze motor

Ja

Waterbeveiliging

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

179

Breedte (cm)

59

Hoogte (cm)

85

Diepte (cm)

60 cm

Startuistel

Ja

 

MIELE7 kg A++ 1400 toeren wasmachine

 

 Inhoudtrommel Wassen  Centrifugetoerenaantal 1400 Uitgestelde start

 

Je maakt bijna dagelijks gebruik van je wasmachine, vooral wanneer je een groter huishouden hebt. Het is dan erg fijn als je deze dagelijkse handelingen zo gemakkelijk mogelijk verricht. Daarom is de Miele W 3371 Edition 111 ontworpen met een overzichtelijk display en kies je met de draaiknop snel en eenvoudig het gewenste programma voor jouw type wasgoed. Tijdens het wassen zie je op hetzelfde display hoelang de Miele W 3371 Edition 111 nog nodig heeft voor je was en met lampjes wordt aangegeven in welke fase van het programma de wasmachine aan het draaien is. Naast makkelijk in gebruik is de wasmachine ook makkelijk in onderhoud. Zo hoef je de lade voor wasmiddel nooit te reinigen omdat hij dit zelf doet. Ook heeft de Miele W 3371 Edition 111 een uitneembare pluizenzeef waardoor die eenvoudig gereinigd wordt. En wanneer de wasmachine niet helemaal in balans staat, past hij zijn toerental tijdens het centrifugeren aan zodat trillen en schudden voorkomen wordt en hij dus erg stil is.

 

Deze refurbished Miele wasmachine is voorzien van een  7 kg trommel en een energieklasse A++. Een refurbished, tweedehands wasmachine is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie!

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Deze is te vinden op GooGle !!!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *