Miele wasmachine 8 kg A+++

499.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

WKB 130 WPS Nr. 9210

Merk

Miele

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

Wit

Toerental

1600 rpm

Vulgewicht

8 kg

Bedieningselementen

Toets en Draaiknop

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Resttijd indicatie

Ja

Koolborstelloze motor

Ja

Waterbeveiliging

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

168

Breedte (cm)

59

Hoogte (cm)

85

Diepte (cm)

59.5

Startuistel

Ja

Fabrikant miele
Energieklasse Oud
Inhoudtrommel Wassen Inhoudtrommel Wassen  Centrifugetoerenaantal 1600

Deze Miele wasmachine voorlader met de unieke en betrouwbare Miele-kwaliteit kent een beladingscapaciteit van 8kg . Met de instelbare maximale toerental van 1600 en een door Koolborstelloos aangedreven motor is deze door niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen.

Onbalans-controlesysteem

Dit apparaat beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine.

Resttijdindicatie

Met de resttijd-indicator ziet u in minuten de totale duur van het gekozen programma teruglopen totdat deze klaar is. U heeft dan tussentijds een goede indicatie hoe lang je nog moet wachten. Wel zo prettig!

Uitgestelde start

Met de startuitstel functie heeft u de mogelijkheid om de machine op een later moment op de dag te laten draaien op de gewenste wasprogramma. Wanneer u dan thuiskomt, is deze klaar en kunt u direct aan de slag. Deze optie is ook handig als u de machine ’s nachts wilt laten draaien.

Softcare-trommel

Streelzacht: Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel glijdt het wasgoed over een dun laagje water.

ECOCLEAN WASMIDDELLADE

Deze Miele WKB130WPS voorlader is uitgerust met een Ecoclean wasmiddellade. Bij elke wasbeurt wordt de lade doorgespoeld met schoon water, zodat de lade niet meer gereinigd hoeft te worden en zo direct weer klaar is voor gebruik. Ook zijn alle wasmachines van Miele afgewerkt met een duurzame emailleringslaag. Dit zorgt er voor dat u machine er na jaren nog als nieuw uit ziet. De beschermingslaag is krasvast, kleurecht en vormt geen voedingsbodem voor bacteriën.

ECO FEEDBACK: WEET WAT JE BESPAARD

De EcoFeedback-functie geeft u een nauwkeurige indicatie van het werkelijke energie- en waterverbruik. Zo hebt u altijd controle over de kosten. Vóór de start van het programma kunt u een prognose opvragen van het verbruik van het gekozen programma. Na afloop van het programma worden de exacte verbruiksgegevens getoond, afhankelijk van de belading. Dankzij de geavanceerde Miele technologie kan de temperatuur bij de meeste programma’s worden verlaagd tot 20°C of zelfs Koud. Bij licht vervuilde kleding kunt u zo meetbaar energie besparen.

MIELE BELADINGSAUTOMAAT & WATERREGELING

Deze Miele wasautomaat is voorzien van een intelligente beladingsautomaat. Die past de hoeveelheid water die nodig is exact aan de belading aan. Daarbij wordt rekening gehouden met de diverse textielsoorten. Synthetisch wasgoed en microvezels nemen minder water op dan bijvoorbeeld badstof of katoen. Zo bent u ervan verzekerd dat niet meer water wordt verbruikt dan nodig is voor een optimaal wasresultaat. Daarnaast beschikt deze Miele WKB130WPS over een extra manier om water te besparen: de automatische waterregeling. Dit is een sensor die via een doorstroommeting een nog exactere waterinstroom mogelijk maakt dan alleen de beladingsautomaat.

PROFIECO MOTOR: ZUINIG, SLIJTVAST EN STIL

Deze WKB130WPS wasmachine van Miele is voorzien van bijzonder sterke motor. De ProfiEco-motor van Miele is bovendien zeer zuinig, stil en slijtvast en zorgt voor jaren onbezorgd wasplezier. De motor verbruikt zeer weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor wast u jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel. Wasmachines met de efficiënte ProfiEco-motor zijn nog zuiniger en behalen mede hierdoor een energie-efficiëntieklasse van A+++. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Deze refurbished Miele wasmachine is voorzien van een  8 kg trommel en een energieklasse A+++. Een refurbished, tweedehands wasmachine is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie!

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Deze is te vinden op GooGle !!!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *