Samsung wasmachine 7 kg A+++ ( Nieuw B Keus )

399.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 
Artikelnummer

WW7GM640SQW

Merk

Samsung

Productconditie

Nieuw (B-Keus)

Garantie

12 maanden

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

Wit

Toerental

1400 rpm

Vulgewicht

7 kg

Geluidsniveau (centrifugeren)

73

Geluidsniveau (wassen)

49

Bedieningselementen

Toets en Draaiknop, TouchControl-knoppen

Met display

Ja

Displaytaal

Duits

Resttijd indicatie

Ja

Waterbeveiliging

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

195

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

60

 

SAMSUNG                   Nieuw ( B Keus ) Lichte krasje of deukje !!!

Product beschrijving

De SAMSUNG WW7GM640SQW/EG wasmachine combineert functionaliteit en design.

Laadt de wasmachine van bovenaf of van voren?

De wasmachine is een klassieke frontlader en kan dus vanaf de voorkant gevuld worden. Omdat het product een vrijstaand apparaat is, kan het overal in de badkamer of keuken worden geplaatst.

Voor je wasgoed is er genoeg ruimte in de wastrommel met een capaciteit van 7 kg. Het maximale centrifugetoerental van de frontlader is 1400 toeren per minuut.

Hoe hoog is het geluidsniveau?

In het normale wasprogramma is het volume een stille 49 decibel en is daarmee stiller dan bij oudere modellen. De machine blijft ook relatief stil tijdens het centrifugeren. Dit bereikt tijdelijk 73 decibel.

Welke programma’s en functies heeft het apparaat?

Je kiest vrij uit 14 wasprogramma’s.

Met het koude wasprogramma ontzie je zowel je wasgoed als je portemonnee. Niet elk kledingstuk kan in de centrifuge gewassen worden. Voor een bijzonder zachte behandeling kunt u het wasprogramma daarom ook zonder centrifugeren uitvoeren.

Waarom zou u het product nader moeten bekijken?

Een ingebouwd scherm stelt u in staat om altijd alle belangrijke informatie gemakkelijk af te lezen. Lang wachten op het einde van het wasproces is bij dit apparaat niet nodig, omdat de ingebouwde resttijdweergave altijd betrouwbare informatie geeft.

Door de hoeveelheidsregeling wordt een waterbesparing bereikt. Deze meet de lading en pompt er slechts zoveel in als op dat moment nodig is.

Bij het kiezen van het programma is ook het automatisch wegen van uw lading erg handig. Om ervoor te zorgen dat de machine niet per ongeluk door kinderen kan worden gestart of aangepast, is deze uitgerust met een praktische kinderbeveiliging.

Welke slimme features heeft het toestel?

Via een app bedien je eenvoudig de instellingen en functies van dit apparaat. Of je nu op een bepaald tijdstip met het wasproces wilt beginnen of wilt zien wanneer het programma voorbij is: het enige wat je hoeft te doen is je smartphone of tablet pakken.

Let op! Handleidingen wordt standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Bespaar bij Afhalen in Deventer:

Kun je jouw aankoop zelf ophalen in Deventer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je ervoor kiest om jouw aankoop zelf af te halen, ontvang je een exclusieve korting van maar liefst €30,-. Dat is een geweldige kans om te besparen en gebruik te maken van jouw eigen flexibiliteit.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *