Siemens half geïntegreerde vaatwasser A+++

239.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

SN56M598EU/64

Merk

Siemens

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A+++

Kleur

RVS-look

Soort apparaat

Inbouw

Aantal programma's

6

Resttijd indicatie

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

290

Waterverbruik (Liters/jaar)

3360

Geluidsniveau (in dB)

42

Aantal couverts

14

Reiningsklasse

A

Met display

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Navulindicatie glansspoel

Ja

Navulindicatie zout

Ja

Hoogte (cm)

81.5-87.5 cm

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

57.3

Startuistel

Ja

 

SIEMENS  IQ500   Half geïntegreerde vaatwasser A+++

SN56M598EU/64

speedMatic vaatwasser met varioSpeed voor een verkorting van uw wastijd met 50%, energie-efficiëntieklasse A+++ dankzij de innovatieve Zeolith®-technologie en in hoogte verstelbare varioLadePlus. – Met varioSpeed is uw vaat twee keer sneller perfect schoon en droog doordat u elk programma met maar liefst 50% kunt verkorten. – Bijzonder zuinig afwassen met dezeer hoge energie-efficiëntieklasse A+++, dankzij de innovatieve Zeolith®-technologie. – Optimale flexibiliteit en gemak bij het inruimen van uw vaatwasser dankzij varioFlexPlus-korven en varioLade. – aquaStop® voor levenslange garantie tegen waterschade. – Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glassCare systeem.

 

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Gebruikershandleiding is te vinden op Google !!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *