Siemens Koel-vriescombinatie ( Nieuw B-Keus )

489.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 
Netto inhoud (liters)

308 liter

Inhoud koelruimte (liters)

214

Inhoud vriesvak

94 liter

Aantal plateau's

4

Aantal vriesvakken

3

Invriesvermogen (kg/dag)

7 kg per dag

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Kleur

RVS/Inox

Geluidsniveau (in dB)

39

Draairichting deur

Rechts

Draairichting deur aanpasbaar

Ja

Max omgevingstemperatuur

10

Temperatuurinstelling

Digitaal

Energieverbruik (kWh/jaar)

226

Energiekosten per jaar

€ 51,98

Nieuw energielabel

E

Materiaal plateaus

Veiligheidsglas

Flessenrek

Ja

No frost

Low Frost

Aantal groenteladen

1

Aanpasbaar interieur

Ja

Antibacteriasysteem

Nee

0 graden zone

Nee

Superkoelfunctie

Nee

Snoerlengte

2,3 meter

Materiaal behuizing

Staal

Display op de deur

Nee

Bewaartijd bij stroomuitval

23 uur

Flexibele deurinrichting

Ja

Met eierrekje

Ja

Soft close deur

Ja

Open deur alarm

Ja

Hoogte (cm)

186 cm

Breedte (cm)

60 cm

Diepte (cm)

65 cm

 

SIEMENS    KG36VVLEA – iQ300 – Koel-vriescombinatie – RVS  Nieuw B-Keus / lichte krasje of deukje

                                         2 jaar Fabrieksgarantie

 

 • Productbeschrijving

  Door middel van de uitschuifbare veiligheidsglas plateaus in de Siemens KG36VVLEA koel-vriescombinatie, bereik je gemakkelijk je producten. Flessen bewaar je op het flessenrooster, grotere vrieswaren zoals pizza’s of taarten in de bigBox en groente en fruit in de HyperFresh lade. De vriezer hoeft minder ontdooit te worden dankzij het LowFrost systeem en heb je net nieuwe vrieswaren gekocht? breng ze snel op temperatuur met de superVriezen functie.

  Voordelen

  • easyAccess plateaus
  • hyperFresh lade
  • flessenrooster

  Nadelen

  • Niet geschikt in een bijkeuken of garage onder de 10°C

  LowFrost, minder ijsvorming
  Met de LowFrost functie, wordt er nu minder ijsvorming aangemaakt in het vriesruimte. Zodra er veel ijsvorming zich voordoet in de vriezer, verbruikt het direct ook meer energie en het is natuurlijk slechter voor je producten. Dankzij de LowFrost-technologie met speciale verdamper, ontstaat er minder ijsvorming en wordt het ontdooien makkelijker gemaakt.

  HyperFresh, betere zorg voor groente en fruit

  Naast dat de freshSense ervoor zorgt dat voedingswaren langer vers blijven, zorgt de HyperFresh-lade ervoor dat groente en fruit nog langer vers blijft. Dankzij de luchtvochtigheidsregelaar, worden je groenten en fruit in balans gehouden, waardoor het langer vers blijft. Dit geldt ook voor vlees en vis. Doordat de temperatuur in de lade lager is dan in de rest van de koelkast, kan vlees en vis tot wel 2 keer langer vers blijven. De temperatuur ligt circa 3° lager dan in de koelruimte.

  Handig flessenrooster

  Het plaatsen van flessen in de koelkastdeur of op de plateaus kan af en toe voor wat onhandige situaties zorgen. Om deze reden zijn deze modellen uitgerust met het flessenrooster, een eenvoudige maar ideale oplossing voor het plaatsen van meerdere flessen in de koelruimte.

  superFreezing, extra snel vriezen

  Het is nu mogelijk om met dit systeem extra snel te vriezen. Dankzij het SuperFreezing systeem worden producten beschermd tegen het ontdooien, zodra de vriezer wordt geopend om nieuwe producten te plaatsen. Door deze automatische vriesfunctie bespaar je meer energie, omdat het constante temperaturen behoudt en is daarnaast ook goed voor de levensmiddelen.

  LED-verlichting, voor een beter overzicht

  De koelruimte is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de koelkast aan alle fronten gelijkmatig verlicht en raak je niet verblind door de hoeveelheid licht. Daarnaast gaan de LED-lampen even lang mee als de koelkast zelf. Uiteraard zal het licht pas gaan schijnen als de koelkast is geopend. Op deze manier bespaar je weer energie.

  bigBox, bewaar grote producten

  In het vriesruimte bevindt zich een bigBox-lade. Deze lade is perfect voor het invriezen van grotere producten. Denk hierbij aan een stapel pizza’s, ijsdozen of een grote taart.

  Kenmerken van de Siemens KG36VVLEA

  • bigBox – varioFreezing – superVriezen – LED verlichting – Deurscharnier rechts en verwisselbaar – Verstelbare voorpootjes – LowFrost – Flessenrooster – HyperFresh lade – EasyAccess plateaus

  Inhoud van de koel-vriescombinatie

  • 4 Veiligheidsglas plateaus (2 in hoogte verstelbaar), waarvan 3 legplateaus uitschuifbaar
  • 1 grote deurvakken, 2 kleine deurvakken
  • Verchroomd flessenrooster
  • 1 hyperFresh lade met vochtigheidsregeling: groente en fruit blijven langer vers
  • 3 transparante laden, waarvan 1 bigBox
  • varioFreezing: flexibele vriesruimte dankzij uitneembare glasplateaus
  • 2x een eiervak meegeleverd

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Bespaar bij Afhalen in Deventer:

Kun je jouw aankoop zelf ophalen in Deventer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je ervoor kiest om jouw aankoop zelf af te halen, ontvang je een exclusieve korting van maar liefst €30,-. Dat is een geweldige kans om te besparen en gebruik te maken van jouw eigen flexibiliteit.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

 • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
 • Zorg dat het apparaat droog is;
 • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
 • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
 • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *