Siemens volledige geïntegreerde vaatwasser A

299.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

SX66M095EU Nr. 9800

Merk

Siemens

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A

Kleur

Grijs

Soort apparaat

Inbouw

Aantal programma's

6

Resttijd indicatie

Ja

Energieverbruik (kWh/jaar)

262

Waterverbruik (Liters/jaar)

1680

Geluidsniveau (in dB)

46

Aantal couverts

14

Reiningsklasse

A

Met display

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Navulindicatie glansspoel

Ja

Navulindicatie zout

Ja

Hoogte (cm)

86.5-92.5 cm

Breedte (cm)

60 cm

Diepte (cm)

55 cm

Startuistel

Ja

 

Siemens Volledige geïntegreerde vaatwasser  SX66M095EU ( Let op: Hoge Model )

 

Design en kwaliteit van Siemens
De keukens van vandaag weerspiegelen steeds meer een individuele en duurzame levensstijl. Helder design en het combineren van luxe en duurzame materialen voeren de boventoon. Voor deze keukens heeft Siemens de nieuwe generatie ActiveWater inbouwvaatwassers ontwikkeld. ActiveWater combineert design met innovatieve, milieuvriendelijke techniek, comfortabele features en een eerste klas kwaliteit.

Meer prestatie – minder verbruik.
Wie nu een inbouwvaatwasser koopt wil natuurlijk een apparaat dat perfect past in zijn of haar keuken. Maar vooral ook een apparaat dat goed presteert. Uit consumentenonderzoek komt naar voren dat een perfect afwasresultaat bovenaan het verlanglijstje staat, op de hielen gevolgd door zuinig omgaan met energie. Het apparaat dient dus de beste prestaties te leveren met zo weinig mogelijk water en energie. In deze paradox
schuilt nu juist de uitdaging: hoe bereik je meer prestatie en comfort met minder water en energie?

Ontdek de kracht van één druppel water
Met ActiveWater heeft Bosch deze paradox opgelost – door het leveren van maximale afwasprestatie bij een minimaal verbruik. Achter ActiveWater schuilt niet minder dan de uitvinding van een nieuw afwassysteem, waarbij iedere druppel water maximaal wordt benut. Een innovatieve technologie die de vaatwasser zo efficiënt maakt dat niemand daar aan kan tippen.

Milieuvriendelijke technologie
Deze indrukwekkende prestatie bereikt Siemens door de ontwikkeling van het nieuwe afwassysteem ActiveWater dat het water tijdens het afwasproces zo efficiënt mogelijk inzet: door een snellere verwarming, verbeterde pompprestatie, gerichte waterverdeling en geperfectioneerd filtersysteem die meer water kan rondpompen.

Gemaakt voor tabs
Een belangrijk onderdeel in de ActiveWater vaatwasser is de zogenaamde DoseerAssistent. Speciaal ontwikkeld
voor een efficiënt gebruik van de populaire afwastabs. De sproeiarm die voortdurend onder de DoseerAssistent
draait, zorgt er voor dat de tab heel geleidelijk oplost.

Krachtig schoon
De ActiveWater vaatwasser verdeelt zijn krachten goed:  met de IntensieveZone krijgt hij zelfs erg vieze pannen
onder de duim. Een hogere temperatuur en 20 % meer waterdruk zorgen er voor dat echt alle vaat stralend
schoon wordt. Ondertussen geeft de bovenste sproeier alle kwetsbare glazen in de bovenkorf een zachte douche.

Meer ruimte voor de afwas
In de Siemens ActiveWater vaatwasser met Variolade passen 14 complete couverts. Dat zijn dus: 14 eet-, soep en
desertborden, 14 kop-en-schotels, 14 glazen en 14 besteksets – mes, vork, soep-, thee- en desertleppel als ook 1 ovale serveerschaal, 1 schotel (Ø 20 cm), 1 schotel (Ø 16 cm) , 2 opscheplepels, 1 vleesvork en 1 juslepel.

Gebruik van tabletten

Een innovatie voor gebruikers van afwastabletten: in de meeste huishoudens worden afwastabletten in de vaatwasser gebruikt. De DoseerAssistent van de nieuwe ActiveWater vaatwassers optimaliseert de werking van deze tabletten. Het afwasmiddelbakje zit op een handige plaats in het midden bovenaan de deur – hier wordt het beschermd tegen druipende etensresten. Tijdens het afwassen valt de tablet in een speciale korf waar het gelijkmatig oplost om zo zeker te zijn van uitstekende afwasresultaten. De DoseerAssistent voorkomt dat het tablet tussen de borden of bestek kan vallen waardoor het niet volledig oplost, met een slecht afwasresultaat tot gevolg.

Geniet van de geruisloze voordelen van de vooruitgang
ActiveWater vaatwassers werken zeer stil dankzij de speciale geluidsisolatie en de DoseerAssistent-functie. Bij  onventionele modellen spuiten de waterstralen uit de sproeiarm hard tegen de binnenkant van de deur voor het  rijgeven van de tablet uit het afwasmiddelbakje. De ActiveWater vaatwassers bieden een nieuwe oplossing: de  tablet ligt in de speciale opvangkorf in de bovenste servieskorf. Hier wordt het tablet nagenoeg geruisloos besproeid en lost het langzaam op.

 

 

Deze refurbished Siemens vaatwasser is voorzien van een energieklasse A+. Een refurbished, tweedehands vaatwasser is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie!

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd. Gebruikershandleiding is te vinden op Google !!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *