Siemens vrijstaand vaatwasser A+

239.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

SN25M205EP Nr. 9326

Merk

Siemens

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A+

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Aantal programma's

5

Resttijd indicatie

Ja

Navulindicatie

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Aantal couverts

12

Met display

Ja

Reiningsklasse

A

Energieverbruik (kWh/jaar)

262

Waterverbruik (Liters/jaar)

2660

Geluidsniveau (in dB)

46

Hoogte (cm)

85 cm

Breedte (cm)

60 cm

Diepte (cm)

60 cm

Startuistel

Ja

 

SIEMENS    Vrijstaand vaatwasser  

 

Ieder dag ziet er anders uit. Dat geldt ook voor je vaat. Daarom heeft de Siemens SN25M205EP een flexibele indeling die je dagelijks aanpast op het servies en glaswerk dat je erin kwijt wilt. In beide korven zitten op- en neerklapbare delen en wanneer je in de onderste korf wat grotere borden of pannen kwijt wilt, zet je de gehele bovenste korf een stuk hoger in de machine. Op deze manier gebruik je alle ruimte in de Siemens SN25M205EP zo efficiënt mogelijk. Ook het water wordt optimaal gebruikt doordat de vaatwasser Aquasensoren heeft. Hiermee meet hij tijdens het wasprogramma het vuil in het water en bepaalt aan de hand daarvan wanneer en hoeveel water hij toevoegt. Op deze manier gebruikt de Siemens SN25M205EP minder water en energie. Bovendien werkt hij door middel van een iQ Drive-motor waardoor de vaatwasser zuinig, stil en duurzaam is. En wil je nog meer energie besparen, dan maak je gebruik van de startuitstel-functie en zorg je dat hij ‘s nachts tijdens de daluren aan het programma begint.

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *