Siemens vrijstaand vaatwasser A++

249.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 
Artikelnummer

SN236W02IE

Merk

Siemens

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Aantal programma's

6

Resttijd indicatie

Ja

Navulindicatie

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Aantal couverts

13

Met display

Ja

Reiningsklasse

A

Energieverbruik (kWh/jaar)

262

Waterverbruik (Liters/jaar)

2660

Geluidsniveau (in dB)

46

Hoogte (cm)

85 cm

Breedte (cm)

60 cm

Diepte (cm)

60 cm

Startuistel

Ja

 

SIEMENS    Vrijstaand vaatwasser  SN236W02IE

 

Productbeschrijving

De Siemens SN236W02IE is een vrijstaande vaatwasser met flexibele korven en diverse programma’s voor al je vaat. De afwasmachine heeft 3 speciale functies, waarmee zelfs je meest vuile vaat perfect schoon wordt. De aquaSensor meet hoe vuil je vaat is en stemt het waterverbruik daar op af. Zo wordt er geen water verspild. De vaatwasser blijft schoon met het MachineCare programma, speciaal voor de reiniging van de afwasmachine zelf.

varioSpeedPlus: programma’s verkorten

Met varioSpeedPlus heb je de optie om de programma’s van de vaatwasser tot maar liefst 66% te verkorten. Je vaat wordt in minimale tijd perfect schoon en droog.

intensiveZone: hoge druk beneden

De speciale functie intensiveZone is een ideale optie als je vaat in de onderste korf heel vuil is. De druk in de onderste korf wordt verhoogd, zodat de vaat daar weer schoon wordt. In de bovenste korf draait het gekozen programma en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen.

Auto programma

Weet je niet goed welk programma het beste past bij je vaat? Kies dan voor het automatische programma. Bij dit programma worden het waterverbruik en de temperatuur precies aangepast op de vaat.

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Bespaar bij Afhalen in Deventer:

Kun je jouw aankoop zelf ophalen in Deventer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je ervoor kiest om jouw aankoop zelf af te halen, ontvang je een exclusieve korting van maar liefst €30,-. Dat is een geweldige kans om te besparen en gebruik te maken van jouw eigen flexibiliteit.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *