Siemens vrijstaand vaatwasser A++

229.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

Siemens

Merk

Siemens

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

3 maanden

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Aantal programma's

5

Resttijd indicatie

Ja

Navulindicatie

Ja

Afwasmiddelherkenning

Ja

Overstroombeveiliging

Ja

Aantal couverts

13

Met display

Ja

Reiningsklasse

A

Energieverbruik (kWh/jaar)

262

Waterverbruik (Liters/jaar)

2660

Geluidsniveau (in dB)

46

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

57.3

Startuistel

Ja

 

SIEMENS    Vrijstaand vaatwasser  

 

Onze tijd is een kostbaar iets. En dat weet de Siemens ook als geen ander. Na het eten hoef je de vrijstaande witte vaatwasser dus ook alleen maar in te ruimen. Meer niet. Het wordt allemaal voor je geregeld. Het automatische programma kiest zelf de meest geschikte manier om de vaat te reinigen. Is er meer leiding nodig? Kies dan zelf een speciaal programma voor bijvoorbeeld glaswerk of aangekoekte vaat. Kan dat volgens jou wel wat sneller? Schakel dan de VarioSpeed-functie in. Hij doet dezelfde vaat in de helft van de tijd. Ook aan het onderhoud hoef je weinig tijd te besteden. De Siemens SN28M250EU beschikt namelijk over een zelfreinigende zeef. Kijk, dat bespaart nou tijd.

GLANZENDE RESULTATEN. ZORG VOOR UW VAAT MET SIEMENS.

Siemens-vaatwassers overtuigen door een modern design en innovatieve ideeën die uw leven gemakkelijker maken. Laat u fascineren door maximale flexibiliteit. Want door de praktische functies, zoals bijvoorbeeld de in hoogte verstelbare zijdelen of neerklapbare rekjes is er ruimte voor alles, zelfs voor grote soeppannen of kleine theelepeltjes. Een familie-etentje of een feest met vrienden, uw Siemens-vaatwasser zorgt snel voor een stralend schone vaat.

DOSEERASSISTENT: GEBRUIK DE VOLLE KRACHT VAN HET VAATWASMIDDEL.

Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat u altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.

MEER FLEXIBILITEIT: IN HOOGTE VERSTELBARE BOVENKORF.

Veel vaatwassers van Siemens hebben een in hoogte verstelbare bovenkorf voor flexibel inruimen van vaatwerk van verschillende hoogtes. Of u nu bovenin hoge glazen wilt plaatsen of onderin grote borden, u kunt groot vaatwerk gemakkelijk kwijt door de hoogte van de bovenkorf te verstellen.

IQDRIVE-MOTOR: ZUINIG, DUURZAAM EN STIL

Lager energieverbruik met gelijkblijvende prestaties, korte programma’s met optimale resultaten en elk programma’s erg stil – geen probleem voor de iQdrive-motor. En daar komt nog bij dat hij niet slijt.

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *