Siemens warmtepompdroger 8 kg A++

399.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

WT45W510 Nr. 9792

Merk

Siemens

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Duits

Vulgewicht

8 kg

Resttijd indicatie

Ja

Startuistel

Ja

Geluidsniveau (in dB)

64

Glazen deur

Ja

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

85

Diepte (cm)

60

Warmtepompdroger IQ700 8Kg – A++

drogende prestaties Het oordeel over de droogprestaties is goed. Bepaalde soorten textiel en grote stukken wasgoed zoals beddengoed zijn pas echt kastklaar met “Kastdroog Plus”. Dat de meeste kopers hun beoordelingen nog steeds positief formuleren, komt door de betrouwbaarheid waarmee het apparaat de was zacht en kreukvrij aflevert. programma duur Goede verbruikswaarden, maar langere gebruiksduur: volgens het EU-productgegevensblad duurt een standaard droogcyclus in het katoenprogramma 203 minuten – dit is in het kritieke bereik van vergelijkbare modellen met een warmtepomp en een lading van 8 kg. volume Geen aanbeveling voor mensen die gevoelig zijn voor geluid: het gegevensblad van de fabrikant vermeldt 65 dB(A) – een geluidsniveau dat de meeste wasdrogers vertegenwoordigt en slechts wordt ondermijnd door een paar stille loopbanden. Betekent: Als u een afsluitbare ruimte in het appartement of een wasruimte kunt gebruiken, moet de Siemens daar zijn. consumptie energieverbruik Op het gebied van energieverbruik is nog ruimte voor verbetering: de normwaarde van 235 kWh per jaar, modelmatig berekend op basis van 160 standaard droogbeurten, laat slechts een matige verbruikswaarde zien. Maar de afstand tot de zuinigste apparaten in deze prijsklasse is alleen groot als je de wasdroger intensief wilt gebruiken. energie-efficiëntieklasse Op het EU-label staat een eco-klasse die alleen lijkt te passen bij een toptoestel. Want klasse A++ wordt tegenwoordig door veel wasdrogers overtroffen. Zelfs binnen de beste energie-efficiëntieklasse A+++ winnen individuele topapparaten zoals de WT 48 Y7 W3 iQ800 in de krachtmeting door de limiet met enkele procenten te onderbieden. Inrichting programma selectie Aan programma’s geen gebrek. Speciale aandacht verdient de stoomfunctie voor het opfrissen of ontkreuken van kleding. Hiervoor bundelt Siemens modi voor een aantal toepassingsscenario’s die handig zijn voor gezinnen die veel drogen en ook dikke donsjacks, kussens, dekbedden of fijne was in de droger willen doen.

Extra functies Meer dan normaal: Als u comfortabel wilt zijn, vindt u een voordeel in de zelfreinigende functie van de warmtewisselaar, die een permanente reiniging van de condensor overbodig maakt. Ook goed: trommelverlichting die het uitladen van donkere was vergemakkelijkt en een sensor die de looptijd aanpast aan de werkelijke vochtigheidsgraad in de was. Indicatoren & piepjes Uit de lijst met prijs- en marktstandaard weergavefuncties, de praktische resterende tijdweergave, de drooggraadstatus en de geselecteerde hoeveelheid stoom met hun drie instelmogelijkheden vallen op als kenmerken die bijzonder het vermelden waard zijn. dienst Reiniging & Onderhoud Siemens heeft een zeer goede bescherming voor het filtersysteem ontwikkeld tegen verstopping met pluisjes. In ruil daarvoor moeten de pluizenfilters na elk gebruik worden gereinigd, zodat de luchtwegen niet verstopt raken. De reinigingsinspanning is hoog en de toegang tot het filter is moeilijk – en het is belangrijk om de stoomzeef niet te verwaarlozen. controles Een goed voorbeeld van gemakkelijke bediening wordt hier gegeven. Ingewikkelde menustructuren, een vermoeide display of onhandige programmakiezer zijn blijkbaar niet nodig volgens het Siemens-concept. De displays zijn voorzien van hoofdletters en de stoomprogramma’s zijn speciaal gemarkeerd – en alle extra functies zijn overzichtelijk naast elkaar gerangschikt.

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Bespaar bij Afhalen in Deventer:

Kun je jouw aankoop zelf ophalen in Deventer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je ervoor kiest om jouw aankoop zelf af te halen, ontvang je een exclusieve korting van maar liefst €30,-. Dat is een geweldige kans om te besparen en gebruik te maken van jouw eigen flexibiliteit.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *