Siemens warmtepompdroger 9 kg A++

399.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

WT4H8Y76NL Nr. 9442

Merk

Siemens

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

9 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

64

Glazen deur

Ja

Breedte (cm)

60

Hoogte (cm)

84

Diepte (cm)

63

Startuistel

Ja

Siemens warmtepompdroger 9 kg A++ met SelfCleaning Condensor™: de enige droger die zijn energielabel van A++ behoudt gedurende zijn levensduur door het schoonhouden van de condensor.

De IQ 800 droger met SelfCleaning Condensor™: de enige A++ droger die zelf de condensor voor u schoonmaakt. Nu tot 35 minuten sneller drogen.

Energieklasse A++:
voor een laag energieverbruik, tot 60% zuiniger dan energieklasse A+.

ComfortControl Plus:
extreem makkelijk in gebruik door intelligent bedieningspaneel en vele programma opties.

Sneldrogend:
deze warmtepompdroger droogt een volle lading 35 minuten sneller.

SelfCleaning Condensor™:
Nooit meer handmatig de condensor pluisvrij maken, uw droger blijft de hele levensduur extreem zuinig met energieklasse A++.

SensitiveDrying System:
optimale bescherming van uw kleding dankzij de unieke trommelstructuur.

Deze refurbished Siemens warmtepompdroger is voorzien van een 9 kg trommel en een energieklasse A++. Een refurbished, tweedehands wasdroger is een gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met garantie!

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Bespaar bij Afhalen in Deventer:

Kun je jouw aankoop zelf ophalen in Deventer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Als je ervoor kiest om jouw aankoop zelf af te halen, ontvang je een exclusieve korting van maar liefst €30,-. Dat is een geweldige kans om te besparen en gebruik te maken van jouw eigen flexibiliteit.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *