Whirlpool Combimagnetron

229.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Merk

Whirlpool

Conditie

Gereviseerd

Garantie

3 maanden

Hoogte (cm)

46 cm

Breedte (cm)

56 cm

Diepte (cm)

55 cm

 

 

SPECIFICATIES: AMW 520 IX

Crispfunctie In een magnetron met Crispfunctie maakt u snel een knapperige bodem en een bruine bovenkant. Er zijn maar liefst vier verschillende mogelijkheden dankzij de Crisp plaat! De Crisp plaat dient als bakplaat en als bakvorm. Of u nu een heerlijke pizza, een flinke appeltaart, een krokant gebakken kip of zelfs bacon & eggs wilt, de Crisp plaat zorgt voor de knapperige bodem en de grill voor de bruine bovenkant. Tal van gerechten kunnen niet meer mislukken dankzij de Crisp plaat! Jet Defrost Met de functie Jet Defrost ontdooit u in een recordtijd, 7 maal sneller dan in een klassieke magnetron. Bijvoorbeeld 500 g gehakt ontdooit u met de Jet Defrost functie in slechts 2 minuten (normale ontdooitijd in een magnetron is 14 minuten). Jet start Druk deze toets in om automatisch te starten met een maximaal vermogen en een kooktijd van 30 seconden. Of u kunt natuurlijk de kooktijd verlengen of verkorten door de instelknop te gebruiken. Gemakkelijk om snel drankjes en soep op te warmen. Koken en bakken op meerdere niveaus Koken en bakken op meerdere niveaus mogelijk zonder geur- en smaakoverdracht.

 

Specificaties

Watt900
MateriaalRVS
TimerElektronisch
Hete LuchtJa
BedieningMechanisch
DraaiplateauJa
Breedte60 cm
Hoogte46 cm
Diepte56 cm
GrillJa
Inhoud (L)40

 

Een refurbished Whirlpool combimagnetron is een tweedehands, gebruikte machine die volledig is gereviseerd, getest en gereinigd door ervaren monteurs. Uiteraard met Garantie!

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *