Zanussi ZDH8345NW Warmtepompdroger 8 kg A++

319.00

Uitverkocht

Uitstekend 9.0 beoordeeld 

Artikelnummer

ZDH8345NW Nr. 11138

Merk

Zanussi

Productconditie

Tweedehands, Volledig gereviseerd

Garantie

6 maanden

Energielabel / verbruik

A++

Kleur

Wit

Soort apparaat

Vrijstaand

Type belading

Voorlader

Type wasdroger

Warmtepompdrogers

Met display

Ja

Displaytaal

Nederlands

Vulgewicht

8 kg

Resttijd indicatie

Ja

Geluidsniveau (in dB)

66

Glazen deur

Nee

Hoogte (cm)

85

Breedte (cm)

60

Diepte (cm)

64

Startuistel

Ja

Zanussi 8 kg A++ warmtepompdroger

Productbeschrijving

De Zanussi ZDH8353W warmtepompdroger is zeer zuinig met een energieklasse A++ en biedt met een vulgewicht van 8 kilo kun je veel wasgoed ineens drogen. Met de handige startuitselfunctie is het mogelijk om de start van het programma enkele uren uit te stellen. Deze droger is uitgerust met een zuinige en stille Inverter motor waarop je ook nog eens 10 jaar garantie krijgt!

Optimaal droogresultaat
Door de reverserende trommel draaien grote stuken wasgoed minder snel in elkaar, waardoor het droogresultaat gelijkmatiger is dan bij trommels die maar één kant op draaien. Deze warmtepompdroger weet wanneer het gewenste droogresultaat bereikt is en zal dan automatisch stoppen. Het strijkvrij+ programma maakt strijken een stuk aangenamer, doordat je wasgoed minder gekreukt en gevouwen uit de droger komt.

AutoAdjust voor de juiste droogtijd – telkens weer
Het AutoAdjust-systeem selecteert automatisch de juiste droogtijd voor elke lading waardoor je deze niet meer hoeft te schatten!

Dankzij de warmtepomptechnologie wordt het energieverbruik gereduceerd
Dankzij de warmtepomptechnologie wordt kleding behoedzaam op een lage temperatuur gedroogd en blijft je energierekening laag.

Slechts één filter te reinigen.
Dankzij het ergonomische EasyClean-filter is er geen tweede filter nodig, zoals bij de meeste drogers. Eén filter, één keer reinigen. Easy!

Besteed nog minder tijd aan strijken.
Dankzij het programma Strijkvrij+ worden kreukels en vouwen verminderd. Strijken gaat nu nog makkelijker én sneller.

Omkeerbare deurdraairichting voor onbeperkte plaatsingsmogelijkheden.
De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt.

Kenmerken:
Vulgewicht 8 kilo
Energieklasse A++
Startuitstel
EasyClean-filter
AutoAdjust-systeem
Programma Strijkvrij+
Condensafvoer in waterreservoir (opvangbak)

Let op! Handleidingen wordt niet standaard meegeleverd.

Gratis Bezorging

Gratis levering en aansluiting tot de begane grond of flat met lift. Wij begrijpen dat bezorging belangrijk is, daarom bezorgen we door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Zeeuws Vlaanderen). Onze levertijd bedraagt slechts 1 tot 5 werkdagen.

Gratis aansluiten witgoed

We sluiten je bestelde artikelen gratis voor je aan. Enkel van toepassing op wasmachines, drogers en vrijstaande vaatwassers. Niet van toepassing op Amerikaanse koelkasten, fornuizen en inbouwapparaten. Natuurlijk moet er wel een bruikbare standaard aansluiting aanwezig zijn. De inbouw apparaten worden dus niet ingebouwd en ook niet aangesloten. Het enige wat jij dan nog moet doen, is ervoor te zorgen dat onze installateurs de nodige ruimte hebben om een kwalitatieve aansluiting te garanderen en de transportbeveiliging te verwijderen. Aansluiten op een trekschakelaar valt niet binnen deze service.

Oude witgoed gratis retour

Over het verpakkingsmateriaal en jouw oude machine hoef je je alvast geen zorgen te maken: de bezorgers ruimen alles op en nemen het gewoon voor je mee. Natuurlijk vragen ze van jou wel een klein beetje hulp om alles vlot te laten verlopen:

  • Koppel vooraf het apparaat los van de aan- en afvoer;
  • Zorg dat het apparaat droog is;
  • Zorg dat het apparaat vrij staat van ander
  • Verwijder de eventuele trekschakelaar.
  • Zorg er voor dat de apparaat compleet is van de buitenkant. *